Moederschap, Persoonlijk

Lang geleden!

WELKOM TERUG OP MAMA VAN DIJK

Sluipend

Het is een kleine 2 jaar geleden wanneer de dagelijkse routine aan het schoolplein een definitieve omslag is van mijn moederschap. Een leeg huis. Gevulde klassen. Ik werk in die tijd fulltime aan één van mijn gezamenlijke bedrijven genaamd de Sportchallenge. Ik bouw samen aan en met een groots team van collegas. Dit alles naast het fulltime runnen van het moederschap en naast manlief die de geur van diesel en hout nog altijd erg kan waarderen in een andere (trans)sportsector:). Het schrijven verdwijnt sluipend naar de achtergrond maar ik merk simpelweg geen heimwee. Goede keuze dus, zo bedenk ik me later. Toch begint het nu, jaren later wederom te kriebelen. Ik besluit de elektronische pen weer eens in handen te houden en merk al snel een vertrouwde stroom van woorden dat het papier -ofwel het scherm- vult.

Zoals jij schrijft..

Schrijven dus. Want zo word er vaak gezegd. “Wilma, zoals jij schrijft..”. Optimistisch als ik ben vat ik het op als een compliment. Woorden geven aan situaties, gebeurtenissen of gevoelens. Het was zeker nog steeds zo vertrouwd. Inmiddels zijn onze dochters bijna 8 en 6 jaar. De dochters die al zo lang als blondie en brownie door het leven gaan. We genieten samen zo dankbaar van het leven, kochten vorig jaar een aandoenlijk droomcampertje dat we de naam Ossie (aka oscar) zijn gaan geven en beleven de heerlijkste avonturen die te volgen zijn via www.instagram.com/mamavandijk. Afgelopen maand word het actieve account daar gehackt. Gevolgd door niet alleen een rompslomp aan to do’s om het allemaal weer op orde te krijgen, ook besef ik me dat werken en delen van het moederschap middels enkel deze social media kanalen uiterst kwetsbaar maakt zonder actieve eigen stukje internet waar enthousiastelingen, mede-moeders en ook klanten kunnen volgen. En dus neem ik een besluit..

Ik neem een besluit.

Komende weken werk ik aan Mamavandijk2.0. Hier. Geen andere schrijver wel een ander jasje. Ik neem je weer opnieuw mee door themas van het moederschap, mijn werk binnen de sport en lifestyle wereld en de avonturen van alledag (met ook ossie uiteraard). Ik hoop wederom te gekke reisplannen te delen voor medeavonturiers. Want wauw wat was afgelopen reis door duitsland, slovenie en kroatie weer een dikke vette reistip!

En..!! Binnenkort scroll je daarbij ook nog eens moeiteloos via mijn huidige website naar één van de vele programma’s die ik moeders aanbied. Alleen ben je sneller, samen kom je verder. Cant wait!

-x- Mama van Dijk

Lieve jij, in de tussentijd ben jij hier zichtbaar blijven hangen. Vertel me. Hoelang volg jij al? Wat vind jij leuk om te lezen?

www.instagram.com/mamavandijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.