Winactie - KidiSmart Glow Art
Winactie

WINACTIE – Hiep HIEP Hoera – Naomi 6 jaar!

Kidi Smart Glow Art – Hieperdepiep Hoera! In de gloria! Wat een rare weken vol spanning. Mogen we weer naar school? Zullen we de verjaardag kunnen vieren. En hoe dan? Een wirwar aan emoties bij de kleuter bleef uit. Geef haar vooral haar moeder in de buurt en een taartje en het geluk kan haar niet op! Zo bleek weer!

Ik wil dat het altijd zo blijft

*** Winactie Gesloten ***

En de winnaar is Eveline van Schothorst
Van harte gefelciteerd!!

Vroeger en nu

Enigszins melancholisch hoor ik de woorden nagalmen in mijn hoofd. Ik glimlach hardop. Ik wil dat het altijd zo blijft. Jij wel, schat! beantwoord ik de kleuter lachend aan de keukentafel. Maar ik hoop het niet. Al weet ik ook al bijna niet meer wát normaal is. En misschien zal het ook wel nooit meer worden zoals het was. En misschien is dat dan ook weer prima. Ik gun mezelf vooral een beetje meer ademruimte klinkt het op mijn beurt in mijn hoofd.

Vandaag is onze oudste dochter 6 jaar geworden. Wauw! Onze gevoelige denker. Onze hypermobiele klimaap, maar vooral onze eindeloze kroelkip. Het is een cadeautje om al 6 jaar jouw mama te mogen zijn. De kleine kraaloogjes en het donkere snoetje, de pikzwarte haren, het kleine hoofdje in de witte familiewieg. Het is als gisteren. En vandaag de dag ben je nog nét zo beeldschoon als toen, slechts een meter langer. Vandaag vieren we jouw feestje klein, maar groots tegelijk. Want ons kleine meisje werd 6! En dan ben je groot. Reuzengroot. Tijd voor een heerlijke winactie in samenwerking met VTech.

Kidi Smart Glow Art

Een grote verrassing was het voor de kleuter toen zij vorige week het cadeau in ontvangst nam. Glunderend maar enigszins vertwijfeld kijkt ze me aan. Mam, wat is het!! De Kidi Smart Glow Art is een lamp, wekker, muziekspeler, speaker, en o.a. moppentapper in één. Met twee dames die ’s morgens de dag maar wát graag starten om 05.00uur is een klok een welkome verrassing! En wanneer je zelf nog niet kan klokkijken al helemaal! De Kidi Smart Glow Art is in te stellen op analoog of digitale klok en bevat een spraakfunctie. Slechts een klik op de knop in de morgen en het is de Kidi Smart Glow Art die de kleuter verteld dat het 05.00uur is en dus nog geen tijd om op te staan. In de afgelopen week heb ik al zeker 4 pogingen gedaan om de Kidi Smart Glow Art als uitwisselingsproject op de kamer van de jongste neer te zetten, zonder succes. De Kidi Smart Glow Art is een feestje en mag de kamer van de oudste niet meer verlaten. Je raad het al een dikke aanrader dus!

Had ik al verteld dat er ook stiften bijgeleverd worden, je de lamp daarmee kunt versieren, je tevens de kleur van de lamp in kunt stellen én wij de Kidi Smart Glow Art nu standaard aanzetten met “rustgevende muziek” bij het avondritueel? Een feestje voor kinderen én ouders dus.

WINNEN!

Tijd om te winnen! Wat moet je doen? Laat een reactie achter en volg @vtechspeelgoed en @mamavandijk op Instagram en/of Facebook. Doe je mee onder dit artikel én op Instagram en Facebook, dat mag! Dat zorgt ervoor dat je 3 keer een winkans hebt!

Aanstaande dinsdag om 10.00uur maken we de winnaar bekend in dit artikel.

Delen is lief, niet verplicht.

Voor wie doe jij mee, wie gun jij deze prachtige Kidi Smart Glow Art?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

62 Comments

 • Reply Kelly Aarts 11 februari 2021 at 06:24

  Hieperdepiep hoera! Gefeliciteerd met jullie meisje! Ik doe mee voor mijn eigen meisje Lucy, die vorige week 7 is geworden ☺️

 • Reply Dionne van der Kooij 11 februari 2021 at 06:34

  Whoeehoee gefeliciteerd! 6 jaar alweer🎊🎉🥳🥳 ik doe mee voor onze tweeling. Helaas viel hun verjaardag door de 2e lockdown compleet in het water. Het zou geweldig zijn als we ze dankzij jullie toch nog kunnen verrassen hiermee😍

  • Reply Marlies 12 februari 2021 at 16:03

   Gefeliciteerd!!♡♡♡ doe graag mee voor ons meisje! lijkt me een geweldig verjaardagscadeau 🙂

 • Reply Arianne 11 februari 2021 at 06:49

  Vandaag is het zo ver💖jullie lieve Naomi 6 jaar💝van harte gefeliciteerd 💞een hele fijne dag vandaag!
  We doen een poging mee om te winnen, maar jou volgen is al elke dag een feestje💝

  • Reply Marianne 11 februari 2021 at 07:00

   Hoera naomi 6 jaar🥳 van harte gefeliciteerd hopelijk heb je een top feest!

   Ik doe graag mee voor onze jongens hopelijk vinden zij het dan ook een feestje om naar bed te gaan en om in bed te blijven.
   Duimen draaien dus

 • Reply Irene 11 februari 2021 at 06:56

  Gefeliciteerd!

  We doen graag mee. Dochterlief wordt bijna vijf en gaat dit zeker een leuk cadeau vinden!

 • Reply Eveline 11 februari 2021 at 07:07

  Gefeliciteerd!!
  Doe graag mee voor onze zoontjes van 6 en 4❤️

 • Reply Goele H 11 februari 2021 at 07:30

  Hip hip hoeraaaaa!

  Ik doe mee voor mijn zoontje dat ook bijna jarig is. Hij zou hier heel erg blij mee zijn 😍

 • Reply marlies mols 11 februari 2021 at 08:31

  van harte gefeliciteerd met de jarige job
  mijn kleindochter maakt hier dolgraag kans op
  verras haar maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar

 • Reply Yvonne van dorst 11 februari 2021 at 09:04

  Gefeliciteerd met je dochter, gewoon alweer 6. Mijn dochter jenna wordt volgende maand 5 jaar, poeh dat vind ik ook al zo groot klinken. Normaal vieren we het groots maar dit jaar toch een stuk kleiner helaas. Ze zag de kidi smart al bij vtech en vond hem helemaal leuk dus wat zouden we haar hier graag mee verassen want zo trots op der, ook in de afgelopen lockdown en hoe lief en zorgzaam ze is. Dus ze verdient dit

  • Reply Marloes 12 februari 2021 at 08:00

   Van harte gefeliciteerd! Ik loot graag mee voor onze dochter Bloeme. Ze doet zo haar best op school dat ze dit mooie cadeau verdient!

 • Reply Ellen Franken 11 februari 2021 at 09:35

  Van harte gefeliciteerd met jullie knappe meid!💖 alweer 6 jaar! een hele fijne dag vandaag! 💝 en uiteraard doen we ook hiermee met de winactie!🍀

 • Reply Sanne Meeuwens 11 februari 2021 at 10:32

  HBD! 🥳 Ik doe graag mee 🙋🏻‍♀️🍀

 • Reply Jopie martens 11 februari 2021 at 10:38

  Gefeliciteerd met je knappe dochter. Wat een vrolijk gezichtje. Ik doe graag mee voor mijn kleindochter jenna die 8 maart 5 jaar wordt. Hopelijk mag er dan meer dan 1 iemand en kan deze oma gewoon op visite komen en het zou super zijn om haar dan hier sowieso mee te kunnen verassen . Fijne dag vandaag

  • Reply Sandra konings 11 februari 2021 at 13:25

   Gefeliciteerd met jullie meiske!
   Ons meiske wordt de 21e 7 jaar.
   Voor het 2e jaar op rij geen grote mensenfeest, kinderfeestje uitgesteld, geen communie.. Mijn dochter was ontroostbaar. Hiermee kan ze zeer zeker worden opgevrolijkt.
   Dus heel graag duimen we voor ons meisje!

 • Reply Tineke 11 februari 2021 at 11:31

  Gefeliciteerd met je dochter! Het is voor ons nu 6 jaar geleden dat we erachter kwamen dat we zwanger waren van de jongste. Zij wordt in oktober 6 jaar en zou helemaal hyper-de-pieper worden van deze prachtige prijs. Wij doen graag mee!

 • Reply Sjoerdje 11 februari 2021 at 16:05

  Gefeliciteerd mijn kleine Princess word bijna 4 en mag ook naar de basis school mama’s nest leeg. Ik doe graag mee met de winactie voor haar ze heeft nu een radio die het niet goed meer doet, toevallig ook een vtech. Ze word 1 maart 4 dus zij super zijn dat wij winnen

 • Reply Gerdien 11 februari 2021 at 19:17

  Van harte!
  Wij doen graag mee met deze leuke actie. Onze oudste van bijna 5 gaat dit geweldig vinden!

 • Reply Annelies 11 februari 2021 at 20:41

  Dit is echt een welkome verrassing voor Roos. Wij willen wel een kans maken ♥️🥰

 • Reply Henriette Timmer 11 februari 2021 at 21:08

  Gefeliciteerd met Naomi! 🥳 Onze dochter is over 2 weken jarig, hoe leuk om dan dit voor haar te winnen!😉

 • Reply Marjolein 11 februari 2021 at 21:59

  Ik zou hem graag winnen boor onze dochter lizzy
  Marjolein onlangs geplaatst…WINACTIE – Hiep HIEP Hoera – Naomi 6 jaar!My Profile

 • Reply Sallytha 11 februari 2021 at 22:53

  Onze Dilaya zou dit geweldig vinden😍

 • Reply Marieke 11 februari 2021 at 22:59

  Gefeliciteerd, ik doe graag mee voor onze dochter

 • Reply Brenda 12 februari 2021 at 03:34

  Gefeliciteerd met je knappe dochter. Wij doen graag mee voor deze super toffe prijs! Mijn zoontje van 5.5 zou het geweldig vinden 😍😍

 • Reply Maria 12 februari 2021 at 06:22

  Gefeliciteerd!
  En ik doe heel graag mee voor ons vroege vogeltje!

 • Reply Cheryl van de Loo 12 februari 2021 at 06:47

  Ja ik maak graag kans voor mijn dochter

 • Reply stef 12 februari 2021 at 06:57

  Gefeliciteerd en leuk dat jullie trakteren 🙂

  Mijn nichtje zou dit vast enorm leuk vinden.

 • Reply Celine 12 februari 2021 at 07:08

  Gefeliciteerd, inderdaad een rare tijd om jarig te zijn. Mijn meiden worden 19 maart 6 en wij vragen ons ook af hoe gaan we dit jaar hun verjaardag vieren. Vorig jaar kon het niet doorgaan( begin lock down) en hebben we het verplaatst, maar dat vinden ze nu niet leuk. Dus daarom ging ik ze mijn meiden, omdat dit de 2e verjaardag is die niet “normaal” gevierd kan worden

  • Reply Celine 12 februari 2021 at 07:09

   Ging ik ze= gun ik het

 • Reply wilmsen anita 12 februari 2021 at 08:15

  proficiat, ik doe mee voor mijn kleindochter

 • Reply Kelly van Gool 12 februari 2021 at 08:50

  Gefeliciteerd met jullie mooie meisje 🥳. Kijk haar eens stralen met haar kidi smart glow art in haar handen. Mijn meisje wordt dit jaar ook 6! En ik denk dat zij net zo zal stralen als zij dit geweldige cadeau mag krijgen. #fingerscrossed

 • Reply Thomas Geurts 12 februari 2021 at 08:53

  Dat zou geweldig zijn voor onze Lynn! Daar doe ik graag voor mee!

 • Reply Nelly 12 februari 2021 at 08:56

  Leuk voor mijn dochter.

 • Reply Beppie spil 12 februari 2021 at 09:08

  Van harte gefeliciflapstaart. Wat gaat de tijd hard he. Al een echte grote meid. Die van mjj wordt volgende maand ook 6.
  We loten graag mee voor haar verjaardag.

 • Reply Melissa Van Stipdonk 12 februari 2021 at 09:18

  Gefeliciteerd! en ik doe ook heel graag mee; wat een leuke winactie; ook elise is deze maand jarig.

 • Reply Ivana 12 februari 2021 at 09:19

  wow, grote verrassing voor mijn dochter!

 • Reply Bonny 12 februari 2021 at 09:45

  Mijn dochter wordt de 23ste 6! dus dit zou echt een top cadeautje zijn!

 • Reply Willem de Wal 12 februari 2021 at 10:00

  Ik doe graag mee voor mijn neefje Kinan, die binnenkort jarig is.
  Willem de Wal onlangs geplaatst…WINACTIE – Hiep HIEP Hoera – Naomi 6 jaar!My Profile

 • Reply Marian B 12 februari 2021 at 10:23

  Nog van harte gefeliciteerd met jullie dochter.🎉 Een leuk cadeau heeft ze gekregen! Zo’n cadeau gun ik mijn meisje ook. Ze is nieuwsgierig en zal alle mogelijkheden van de Kidi Smart Glow Art graag ontdekken. Ik ga duimen! 🍀

 • Reply petra 12 februari 2021 at 10:54

  gefeliciteerd!! leuk kado voor mijn kleine nichtje

 • Reply Imina Jaarsma 12 februari 2021 at 11:02

  Super gefeliciteerd nog! Ik zag de foto’s voorbij komen en deze Kidismart Glow art is volgensmij super leuk voor kinderen. Ik waag dus ook graag een poging voor mijn kids…. Ennuh; een wekker is bij mij ook zeer welkom. Misschien kan ik dan ook eindelijk eens een keertje uitslapen. In ruil daarvoor mogen ze mij dan met een goede mop wakker maken 😉

 • Reply co 12 februari 2021 at 11:20

  6 jaar alweer. time flies, wat een grote meid! VAN HARTE GEFELICITEERD! en wat een superleuke aktie. ik doe graag mee.

 • Reply Eliatha Buurmans 12 februari 2021 at 11:27

  Gefeliciteerd, wat gaat het snel he, zeker nu ze naar school gaan. Ik doe graag mee voor onze kleine meid.

 • Reply oma Fokje Bakkernes 12 februari 2021 at 12:46

  Deze oma loot graag mee voor kleindochters Evie en Julia

 • Reply sanne 12 februari 2021 at 13:15

  Ik doe graag mee voor mijn dochters, ze zal hier erg blij mee zijn!

 • Reply Carla 12 februari 2021 at 14:38

  Van harte gefeliciteerd!
  Doe héél graag mee voor m’n kleindochter Serra.

 • Reply Angela Cozijnsen 12 februari 2021 at 15:48

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Kaya. Ze is 12 jaar en zit op het speciaal onderwijs. Omdat ik zelf borstkanker heb kan ze nu nog niet naar school. Ze mist haar klasgenootjes erg. Ik gun haar graag een verwennerij.

 • Reply Anna 12 februari 2021 at 16:41

  Jaaaaa ik doe heel graag mee

 • Reply Paula 12 februari 2021 at 21:04

  Leuk voor nichtje Flore!

 • Reply Lee-Ann 12 februari 2021 at 21:31

  Van harte gefeliciteerd. Ik doe graag mee voor mijn kleine zusje

 • Reply Angelique 12 februari 2021 at 21:45

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje

 • Reply Suus 13 februari 2021 at 06:27

  Van harte gefeliciteerd Naomi! Ik waag graag een kansje voor mijn nichtje. Ik volg jou en Vtechspeelgoed via Instagram (Truusje26).

 • Reply Eline 13 februari 2021 at 10:11

  Super gave winactie!😮😃Ik doe graag mee met de winactie voor mijn lieve dochter!🥰

 • Reply Debby Koeman 13 februari 2021 at 12:57

  Gefeliciteerd met jullie kleine grote meid! Ik doe graag mee voor onze kleine meid. Wat is de Kidi Smart Glow Art? Beter gezegd, wat is het niet?! Super gaaf een lamp, wekker, muziekspeler, speaker en moppentapper in één.

 • Reply Brii 13 februari 2021 at 16:03

  Leuk ik doe graag mee!

 • Reply Anja jager 13 februari 2021 at 19:21

  gefeliciteerd hier zou ik een kleine meid mee willen verrassen

 • Reply Kim mathijssen 13 februari 2021 at 19:51

  Ik doe graag mee voor Jenna de dochter van mijn vriendin die wordt volgende maand 5 en die zou dit heel graag willen hebben dus deze ‘tante ‘ zou haar hier graag mee verassen

 • Reply Bionda Vos 13 februari 2021 at 20:08

  Wil hem heel graag winnen voor mijn zoontje van bijna 6!!! Wat zou hij blij zijn. Hij wilde hem al dolgraag voor kerst!

 • Reply Anneliese de Waal 14 februari 2021 at 13:56

  Ik doe erg graag mee voor mijn dochtertje, heel erg leuk 🤩🤩 Groetjes Anneliese de Waal

 • Reply Maaike J Didérique 14 februari 2021 at 15:12

  Gefeliciteerd! Ik doe mee voor mijn zesjarige dochter!

 • Reply janneke 15 februari 2021 at 15:58

  van harte met je dochter. Ik doe graag mee voor ons zoontje

 • Reply Lotte 15 februari 2021 at 17:08

  Ik doe heel graag mee voor mijn liefste nichtje!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.