adoptie, een reeks artikelen over adoptie, mamavandijk.nl
Adoptie

Anderhalf jaar, verdriet en blijdschap.

ADOPTIE – De crew van Mamavandijk.nl bestaat uit vaders/moeders met een warm hart vol liefde. Moeder to be of moeders met grote gezinnen. Allemaal hebben we diezelfde passie. Een liefdevolle passie voor onze wondertjes. Gedragen in de buik of gegroeid in het hart.

Vandaag een update van adoptiemoeder Nayomi. Over een mijlpaal die zal worden gevierd. Niet kijkend naar wat nog niet is maar ziende op wat komen gaat. Wat wensen we hen toe dat hun huis zal worden gevuld met een prachtige kinderlach. (- dikke virtuele knuffel!)

Anderhalf jaar!

Als jullie dit lezen staan we 1,5 jaar op de wachtlijst, een nieuwe mijlpaal in ons adoptieproces. Op 17 september 2019 vloog ons dossier naar Thailand dat is nu 1.5 jaar geleden. Stiekem hoopten en droomden we over een voorstel van een prachtige zoon of dochter. Helaas bleef de telefoon stil en vlogen de dagen en maanden voorbij.

Op de website van Wereldkinderen is te lezen dat de maximale wachttijd voor Thailand 3 jaar is daar gaan we nog steeds vanuit het geeft een soort houvast in onze adoptiereis. We proberen het positief te bekijken van die 3 jaar hebben we nu er 1,5 jaar wachten op zitten dus nog maximaal 1,5 jaar te gaan. Het is een mijlpaal die we zullen vieren samen. We gaan een nachtje weg op de Veluwe (omgeving Arnhem/Nijmegen) want in dit proces hebben we geleerd om de mijlpalen te vieren.

Tegelijkertijd maken we van dichtbij ook mee dat je leven zomaar ineens op de kop kan staan door een ongeneselijke ziekte. Wat ons tegelijk ook weer bewust stil zet. Vier het leven en geniet van de mooie momenten samen want het kan zomaar ineens voorbij zijn. Gelukkig mogen we weten dat onze dierbare oom straks Thuis mag komen bij zijn en onze Hemelse Vader en alvast wijn mag drinken met Jezus in het Hemelse paradijs wat een vooruitzicht en wat een troost ook al zullen wij hem hier op aarde gaan missen.

Een persoonlijk inkijkje in wat er in mijn hart leeft.

We hebben inmiddels ook een behangetje gekocht voor de kinderkamer we hebben gekozen voor een thema waarin de jungle en dieren een rol spelen omdat we dit zowel voor een jongetje als voor een meisje leuk vinden. Het behangetje gaat Gerard binnenkort met m’n schoonvader op de muur plakken. Ik hoop jullie in een volgende blog mee te nemen in een kleine tour door het kamertje voor mini inclusief foto’s.

De dagen en maanden vliegen

 1.5 jaar wachten vloog voorbij vaak gingen de dagen en maanden voorbij doordat ons leven hier ook door gaat en we daarnaast ook volop genieten van de tijd samen maar het is soms ook zo zwaar. We merken dat we er allebei aan toe zijn om een gezin te vormen en iedereen om ons heen heeft een gezin dat maakt dat het soms ook verdrietig is en slopend. Vooral omdat je niet weet wanneer het voorbij is.

.Ons geloof is ons hierbij een steun en ons gebed is dan ook Heer wilt u op Uw tijd en op Uw wijze ons verlangen vervullen en ons gebed verhoren. Het is fijn om te weten dat we in ons adoptieproces niet alleen staan maar dat we ons ook gedragen voelen door het meeleven van de mensen om ons heen. Dat doet goed en geeft op dagen dat het moeilijk is weer kracht om door te gaan.

Klik hier en lees alle eerdere delen over het adoptieproces. Informatief en persoonlijke stukken die raken. Een moederhart dat overstroomt met liefde. Een kindje op komst. Een kindje dat groeit in het hart..

Liefs, Nayomi

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.