adoptie, een brief aan mijn adoptiekindje, adoptie, adoptieproces
Adoptie

Zou ons kindje al geboren zijn?

Lieve mini,

In mijn gedachten en hart leef je al zo levensecht en lijkt het alsof je soms al zo dichtbij bent. Tegelijkertijd ben je nog zo ver weg en wachten wij hier vol gezonde spanning (al moet ik je eerlijk bekennen dat papa en mama soms ook ongeduldig zijn) op het telefoontje dat we jou mogen ophalen.

Geboren in ons hart dat ben je al

We kijken uit naar het moment dat we je eindelijk kunnen vasthouden en voor altijd in onze armen mogen sluiten want geboren in ons hart ben je al.  Dat klinkt misschien gek maar vanaf het moment dat we wisten dat we voor adoptie zouden kiezen groeide je elke stap die wij maakten in het proces meer in ons hart en nu wachten we vol verlangen op jou.

Een welkom thuis

Afgelopen zomer hebben papa en ik gewerkt aan je kamertje. We hingen nieuwe gordijnen op, hebben de muren voorzien van mooie okergele en mint vlakken en kochten een hele toffe kast waar straks jouw kleren in kunnen hangen. Als we weten of je een jongetje of een meisje bent en hoe oud je bent moeten we alleen nog een bedje kopen. Ook hebben we de mooie schommelstoel die we kochten via Wilma (@mamavandijk) een plekje gegeven. Wat kijken we er naar uit om in deze stoel jou op schoot te nemen en voor te lezen..

Het is fijn om af en toe al op jou kamertje te zijn en te dromen over de tijd die we samen gaan hebben want wat kijken we daar naar uit. Hier in Nederland komen de gezellige wintermaanden er weer aan vol met lichtjes, familietijd en het Kerstfeest. De afgelopen jaren merkte ik dat ik dat steeds moeilijker begin te vinden. We verlangen er zo naar om samen met jou te genieten van de voorpret van Sinterklaas, om samen daarna het feest van de geboorte van Jezus te vieren. Te genieten van warme chocolademelk met slagroom, van de vrieskou, van het samen zijn in de donkere dagen.

We houden al van je ondanks dat we je nog nooit hebben gezien

We wachten op je

Maar jij bent nog in Thailand, speelt met de kindjes in het kindertehuis en zult ongetwijfeld daar ook liefde krijgen die je zo nodig hebt van de verzorgers die voor jou mogen zorgen tot wij dat mogen doen.

Lieve mini, we bidden dat onze Hemelse Vader op Zijn tijd jou aan ons wil geven zodat we je in onze armen kunnen sluiten en nog meer van je kunnen gaan houden. Ook al houden we nu ook al van je zonder je nog maar gezien te hebben. Om samen mooie herinneringen te kunnen maken onder de zegen van onze Vader die bij de start van ons proces beloofd heeft Ik zal er zijn en dat nu nog steeds doet.

Ik hou van je en wacht op je lieverd!

Veel liefs

Mama

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.