Schrijver gezocht? Wilma van Dijk, content creator, tekstschrijver, blogger
content creator

De carrièreswitch een feit, van verpleegkundige tot tekstschrijver

Dit had ik vier jaar geleden niet durven dromen toen er met de geboorte van de oudste dochter tevens een schrijver werd geboren. Aan het einde van deze maand stap ik het kantoor van de kamer van Koophandel binnen voor een compleet nieuwe stap. Een onderneming! Ik maak officieel de carrière switch van verpleegkundige tot content creator, ook wel tekstschrijver. Je leest er vandaag over.

“Een content creator is iemand die jou voorziet in het schrijven van goed leesbare stukken tekst. Tekst waarin de passie van jou als ondernemer voelbaar is. Teksten waarmee jij de klant moeiteloos kunt enthousiasmeren. Waardoor zij niets liever willen dan het product kopen of gebruik maken van jouw dienst/onderneming. Lastig? Tijdrovend? Besteed je klus uit aan een professional. Dan kun jij blijven doen waar je in uitblinkt, het ondernemen zelf!

Je zoekt een content creator / tekstschrijver?

Stop met zoeken. Je bent op het juiste adres. Er is niets zo belangrijk als een eerste indruk. Welk gevoel breng jij over naar je klant? Hoe bereik je hen? Hoe stuur je hen jouw kant op en hoe val jij op tussen al jouw concurrenten in de huidige markt?

Onderneem met passie en gebruik de passie van anderen.

Door gebruik te maken van een content creator, ook wel tekstschrijver, maak je gebruik van mijn passie. Een passie voor vloeiende zinnen en moeiteloos leesbare teksten. Een passie die ik met liefde toespits op uw/jouw bedrijf.

Staar jij urenlang naar woorden om vervolgens de laptop dicht te vouwen? Zou jij je klanten willen bereiken met een pakkende tekst maar je hebt geen flauw idee waar je moet beginnen? Wil je meer omzet draaien? Hoger komen in de Google zoekmachine? Ik help je graag zodat jij de focus en passie kunt blijven leggen op het ondernemen zelf. Dan bereiken we samen de klant.

Uw Freelance content creator in het kort

Met de komst van mijn twee dochters werd er eveneens een schrijver geboren. Ik startte deze blog genaamd Mamavandijk.nl en al snel werd het een Moederschap en Lifestyleplatform met duizenden bezoekers. Mijn liefde voor woorden bleef niet ongezien en inmiddels ben ik werkzaam als content creator. Heb jij geen moederschap of lifestylegerelateerde branche? Geen enkel probleem voor uw content creator, Wilma van Dijk.

Verbinding tussen klant en ondernemer

Wist je dat de verbondenheid met je klanten van enorme waarde is? Deel de passie voor je bedrijf met mij, dan gaan we beiden doen waar we in uitblinken.

Stuur een berichtje naar info@mamavandijk.nl dan bespreken we samen wat ik voor u/jou betekenen kan. “

Dankbaarheid!

Wat een dankbare stap! Wauw! 30 april is het dan echt zover. De officiële carrièreswitch. Om dit te vieren start er op dinsdag 30 april een bijzonder gave winactie op Mamavandijk.nl

Houd de blog en/of Facebookpagina van Mamavandijk in de gaten.

-x- Mama van Dijk

ofwel Wilma van Dijk Content Creator

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Emma 18 april 2019 at 15:00

  Wow wat een mooie stap! Gefeliciteerd!
  Bijzonder welke talenten de kinderen/het moederschap in je aanboren en uitvergroten.
  Ik hoop dat je veel mooie teksten mag gaan schrijven!

 • Reply Tineke 23 april 2019 at 19:33

  Wat leuk voor je, gefeliciteerd! Een tijd geleden gaf je mij het advies te gaan schrijven. Het boek is gekocht.. de tekst zit in mijn hoofd.. nu het nog op papier zetten. Bedankt voor je zetje!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.