huis aan huis blad, mama van dijk, christelijke mamablogger, in de media, veluwe totaal, moederschap, mamablog
Mama van Dijk in de Media

Mama van Dijk in de Media

Het is Juni als het interview met Mama van Dijk in de Veluwe Totaal verschijnt. Nadat ik was gevraagd voor desbetreffend stuk was ik natuurlijk het liefst op een stoel naast onze brievenbus gaan zitten in afwachting van dit huis aan huis blad van de regio. Wat was ik benieuwd! Vandaag lichten we het artikel nog even uit voor diegene die het hebben gemist.

Nog voordat het blad in onze brievenbus belandde stroomde mijn inbox vol met de eerste enthousiastelingen die Mama van Dijk hadden gespot. Natuurlijk wist ik toen allang hoe een en ander er uit zou komen te zien. En wetende dat vele duizenden mensen het bericht zouden gaan lezen liet dat mijn (moeder)hart toch een beetje sneller slaan.

Vandaag deel ik het artikel zoals eerder beloofd met u en jou. Gewoon omdat ik in deze feestelijke jubileum week waarin Mama van Dijk twee jaar bestaat,  zo dankbaar en apetrots ben.

Het artikel ingezoomd lezen of bekijken? Klik dan hier. Open de uitgave van juni en scrol even door tot pagina 6 en 7. Had jij het al gezien?

Mama van Dijk schrijft met passie, liefde en emotie over het leven als moeder. Het schrijven heeft in de afgelopen twee jaar mijn hart veroverd. Ondertussen schrijft Mama van Dijk ook voor anderen. Wil je samenwerken? Neem dan vrijblijvend contact op!

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.