mamavandijkverkoop

De online winkel van Mamablogger Mama van dijk #Mamavandijkverkoop

Kleding kopen via instagram. Is dat een succes? Als mijn meisjes slapen struin ik even door de zolder. Mijn ogen stuiten op de bergen kleding, de tassen en dozen. Ik begin te graaien. En daarmee in herinneringen. Bijna elk kledingstuk heeft waarde. Een herinnering. Een gedachte. Maar daar liggen ze dan. Opgestapeld in tassen en dozen. Zonde. Net als de vele andere items die een andere mama (to be) maar wat goed zou kunnen gebruiken. Van compleet bad tot romper. Van zwemkleding tot zijligkussen. Van speelgoed tot zwangerschapsitems. Mama van Dijk gaat verkopen. En goed ook!

Om alles op een frisse en nette manier te kunnen aanbieden ging ik op zoek naar andere methodes als marktplaats. En misschien had je het al gezien en was je daarmee al op de hoogte maar gisteren deed ik de eerste aankondiging op instagram. Onder hashtag #Mamavandijkverkoop maakte ik een nieuw account aan die ik koppelde aan MamavanDijk. Ideaal! Mijn eigen marktplaats of online winkeltje. Benieuwd geworden naar de collectie? Op zoek naar specifieke items? Stuur even een berichtje. Want je weet maar nooit!

 

Elke keer als er nieuwe items beschikbaar zijn zal ik ze online zetten. De allereerste artikelen zijn intussen online. (update: En is er al onwijs veel verkocht, wauw ideaal!) Neem vooral een kijkje. Plaats een reactie onder het artikel of stuur Mama van Dijk een berichtje met het productnummer. Bieden mag, op zekere hoogte. Verkoop jij wel eens kleding en/of andere items? En waar doe jij dat vooral? Lijkt het je leuk om  #Mamavandijkverkoop te volgen? Klik dan even op de link en volg!

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.