meerijdplankje, baby en peuter, duowagen, bugaboo donkey, bugaboo, cameleon, donkey, tweelingwagen, duowagen, meerijdplankje, easy x rider, gordel, zitting
Baby, Peuter, shoplog

Easy x rider, een bijzonder spectaculair meerijdplankje

Een paar maanden geleden vertelde ik meer over de Easy X Rider. Een wel heel bijzonder en luxe meerijdplankje. Dat ik de mogelijkheid kreeg om hem te testen en dit met veel plezier heb gedaan kwam daar al aan de orde! Een heel bijzonder plankje waarvan ook docherlief’s hartje sneller ging kloppen! Vandaag daaropvolgend een heel tof bericht voor alle mama’s, oma’s, gastouders of overgrootouders die meerdere kindjes hebben rondscharrelen en waar de Easy X Rider een uitkomst zou zijn. Ik mag er één weggeven!!

Vandaag hier op Mama van Dijk start er namelijk een super toffe winactie en mogen wij iemand (dol)gelukkig gaan maken met de Easy X Rider ter waarde van zo’n E100,- gesponsord door hottots. Deze te verloten Easy X Rider, past op vrijwel elke simpele buggy tot luxe kinderwagen. De Easy X Rider is er ondertussen in diverse varianten om op elke wagen te kunnen passen. Deze te verloten Easy X Rider heeft een horizontaal frame nodig om zich aan vast te klikken zoals o.a. de bugaboo dat heeft. In slechts enkele seconden creëer jij zo een fantastisch extra zit plaatsje achter je wagen. Zou jij hem willen winnen? Of doe je graag mee voor iemand anders?

De afgelopen maanden hadden wij het geluk de Easy X Rider voor je uit te mogen proberen. Dat hij hip, luxe en van kwaliteit is moge nu duidelijk zijn. De beloofde post over het gebruik van de meerijdplank in December bleef echter uit ivm de enorme onrust van ons kleine meisje. We kwamen simpelweg de deur niet zo vaak uit. Ondertussen zijn we alweer in Januari beland en trokken wij de conclusie dat de Easy X Rider voor ons -met een al eerder aangeschafte duowagen- een beetje overbodig blijkt. Alhoewel het gebruik fantastisch is, hij spectaculair en kindvriendelijk is gebruiken wij hem met twee kindjes en een duowagen te weinig. Een luxe probleem dus. Zou jij de nieuwe Easy X Rider kunnen gebruiken, voorzien van kinderstuur, afneembaar stoeltje, ingebouwde verlichting en gordeltjes? Doe dan mee met deze winactie!

Wat moet je doen om kans te maken op de Easy X Rider t.w.v. 100,-?

– Like de Facebook pagina’s van Mama van Dijk én Easy X Rider

– Deel het bericht op Facebook openbaar zodat we het kunnen controleren.

– Laat ons weten dat je mee doet in een reactie.

Meedoen voor iemand anders mag natuurlijk ook.

Op zaterdag 28 januari word deze winactie gesloten en de winnaar vervolgens uitgeloot om 13.00 uur. De bekendmaking zal plaatsvinden op onze Facebookpagina. Wanneer de winnaar niet voor maandag 30 januari om 13.00 uur heeft gereageerd zal een volgende loting op dat moment plaatsvinden. De winnaar mag zijn prijs uiteraard persoonlijk komen afhalen bij Mama van Dijk. Eventuele verzendkosten worden in rekening gebracht. 

Doe jij al mee?

 

Deze winactie is inmiddels verlopen

 

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.