mama van dijk, mamablogger, mamablog, mama van dijk

Over Mama van Dijk

Welkom op Mama van Dijk. Mijn naam is Wilma, trotse mama van oudste dochter Naomi (Februari ’15), jongste dochter Fleur (November ’16)  en echtgenote van de allerliefste man en vader. In het dagelijks leven ben ik de manager van ons gezin en ben ik werkzaam als blogger en tekstschrijver. Ik neem je mee op Mama van Dijk in mijn ontdekkingsreis door het moederschap. Een puur, eerlijk en liefdevolle kijk in het leven van een christelijke mama. Een reis die gaat met vallen en opstaan, soms met een lach en een traan, soms met een hele dikke knipoog.

Voor samenwerkingen, vragen, feedback, informatie of andere zaken kunt u mailen naar info@mamavandijk.nl. Ik streef ernaar uw mail en/of reactie binnen 24 uur te beantwoorden.

-x- Mama van Dijk